Heja, heja, heja!

Nu är det några dagar sedan vi startade "Vasaloppet"...eller, jag menar... några dagar sedan vi startade med "Anta Utmaningen" att bli regelbundna bibelläsare! Precis som inför en Vasalopps-start, så har du kanske förberett dig inför starten av Anta Utmaningen, laddat, planerat, längtat...känt förväntan i luften!

Hur går det? Precis som i ett Vasalopp så kommer det att bli härliga åkturer, backar med flyt, men också uppförsbackar och kanske lite bakhalt ibland...det är då beslutsamheten prövas hos "åkaren", tror du inte det?

Då är det skönt med "blåbärskontrollerna", de stationer med uppmuntran och påhejning som finns utefter vägen. Inte bara en Vasaloppsåkare - utan även en bibelläsare - behöver bli påhejad!  Precis som på teckningen som jag ritade för flera år sedan! Så viktigt och roligt det är när vi stöttar och uppmuntrar varandra! När någon har en fråga så har en annan ett svar, någons fundering kan ge ljus för någon annan över en bibeltext osv. Vi gör denna spännande resa tillsammans med varandra!

För en bibelläsare så är det inte enbart själva målet som hägrar, det att vi ska "komma i mål i slutet av 2016 med Uppenbarelseboken, det är också så att själva resan genom GT och NT är mödan värd!  Använd dig av kartan på hemsidan, tryck på de röda markeringarna och låt dig påhejas av det som finns där!

Har du hittat till facebooksidan, där finns många fina tankar och erfarenheter som delas utifrån bibelläsningen! Välkommen du också att ta del i samtalet där, (tänk bara på de enkla anvisningar som finns vad gäller sådant som kan publiceras där)

Nu fortsätter vi! Ses vid nästa "blåbärskontroll!"