tom banner

Hej mitt namn är Jonas Bergsten och jag är ny här på bloggen!

 

b2ap3_thumbnail_jonasBergsten1000x320_20151226-193605_1.png

Jag är så tacksam och glad till Gud för att få finnas med i Anta Utmaningen - ser fram emot att på nytt få läsa Bibeln tillsammans med många hängivna Bibelläsare 2016!

Under det år som gått har jag fått lära känna många nya vänner i Anta Utmaningens Facebookgrupp, och ser också fram emot nya bekantskaper detta år! Det som rört mitt hjärta är den ödmjukhet och fina stämning som har präglat inläggen, men det kanske inte borde förvåna, Bibeln är ju en levande bok som faktiskt förvandlar den som läser den!

När Olof Brandt frågade om jag ville finnas med och ha någon typ av ”Jonas hörna” i år så kändes det hedrande. Vet inte riktigt vad jag kommer att skriva om, men ett är säkert och det är att det kommer handla om Bibeln och de fantastiska skatter som finns där! Både hel och halvbibel har samma stycken i NT, så tror jag kommer fokusera på dessa passager. Utifrån min bakgrund med webbutveckling kommer det nog också ett och annat tips på hjälpmedel för att tränga in i Gudsordet!

Tycker att Lukas så fint beskriver hur Paulus och Barnabas efter sin missionsresa samlar församlingen och berättar om allt som Gud hade gjort genom dem (Apg 14:27). Fokus var inte på vad de hade gjort, utan vad Gud gjort genom dem.

På samma sätt är det är min bön att genom få visa på vad Gud gör och vad han gjort genom sitt Ord.

På återseende - Blessings!!!

 

 

5 dagar kvar. Snart nytt år, dags att utvärdera
Om 6 dagar startar Anta utmaningen 2016..

Svenska Bibelsällskapet - Box 1235, 751 42 Uppsala - 018 - 18 63 30 - info@bibeln.se