23 dagar kvar...

När jag var barn så räknade jag dagarna till julafton, det var outhärdligt spännande! På den adventskalender som jag fick av mina föräldrar så kunde jag inte bärga mig, var bara tvungen att kika i förväg och jag öppnade alla de kommande luckorna så försiktig....Förväntan var så stor! Jag gissar att jag inte är alldeles ensam om att ha kikat i förväg...men det var ju så länge sedan....

Nu är det 23 dagar kvar! Inte till julafton, men till nystarten för en del och omstarten för andra av Anta Utmaningen. Och nu får jag bekänna...jag kunde inte bärga mig nu heller...kunde inte vänta till 1 januari då Anta Utmaningen börjar på nytt, utan jag var tvungen  att kika lite i förväg! Tänk att man kan vara så barnslig och bli så fylld av glad förväntan även då man är vuxen och lite äldre än ca 7 år!!!

Jag har skaffat en alldeles ny fin bibel inför starten av Anta Utmaningen, det är den jag "smygläser" i nu innan den 1 januari! Den har inga understrykningar ...ännu...min "gamla" bibel har många sådana. Ibland är det skönt att börja om - även med bibeln yttersida! Vilken underbar förväntan det ligger i luften inför starten av Anta Utmaningen!